Teknolojinin artık daha da gelişme göstermesi, ticari hayatın da canlanmasını sağladı. Farklı pazar koşullarında ürünlerin hem doğru zamanda hem de doğru yerde satılabilmesini sağlamak, firmaların en önemli amaçları arasında yer alıyor. En iyi şekilde yönetilen satış, pazarlama ve dağıtım organizasyonları şirketlerin her zaman daha hızlı ilerlemesini sağlar.

Başarılı bir saha satış sistemi kullanmak, hem firmalara hem de firma çalışanlarına birçok bakımdan önemli kolaylıklar sunar. Kullanıcı dostu olan bu ürün, kalem ya da tuş yardımı ile son derece kolay bir kullanım sunar. Aynı zamanda son derece akıcı ekranlara sahip olan kaliteli bir saha satış sistemi, hem merkez ofis hem de sahadaki tüm personellere oldukça etkin bir zaman yönetimi imkânı sunar. Müşteri barkodlarını okutarak seçebilme ve müşteri bakiyesini otomatik olarak alabilme özelliklerine sahip olur. Aynı zamanda plasiyere detaylı bir şekilde cari bilgisi sunma kolaylığı da sunar. Bunların yanında irsaliye, fatura, sipariş, satış fişi ve tahsilat belgelerini basabilme yetisine de sahip olur. Sahada iken bir satış işlemi esnasında, merkezden gelen tüm satış koşullarını da uygulayabilme imkânı sunmaktadır. Çok özellikli bir yapıya sahip olan mobil saha satış sistemi firmalar açısından son derece kolay bir kullanıma sahiptir.

Kaliteli ve etkin bir şekilde tasarlanan bir saha satış sistemi sayesinde birçok işlemi tek bir cihaz üzerinden yapabilme şansınız bulunur. Bir ürüne birden fazla fiyat verilebildiği gibi depozito takibini de yine aynı cihaz üzerinden yapabilirsiniz. Saha çalışanlarının çok fazla işine yarayacak olan bu cihaz sayesinde firmaların telefon trafiği hafiflemekte ve sahada çalışan insanlar işlerini çok daha rahat şekilde yapabilir. Bu cihazlar sayesinde müşterinin notlarını alarak onlar ile hızlı bir anket gerçekleştirebilme şansı da bulunur. İşlevsel bir saha satış sistemi ile daha hızlı bir çalışma ortamı yaratmak isterseniz firmamızdan bu hizmeti alabilirsiniz. Tüm konularda sizlere destek veren firmamız bu sistemin uygulanabilmesi için son derece pratik çözümler sunar. Böylelikle hem nakit hem de vakitten önemli ölçüde kâr elde edebilmeniz mümkündür.

Projelerimiz Hakkında Daha Detaylı Bilgi İçin