Neden Saha Satış Sistemi Kullanmalıyım?

Firmaların çalışma şekilleri her geçen gün biraz daha fazla değişime uğramaktadır. Bu değişim arasında saha satış sistemleri de yer almaktadır. Saha satış sistemi sayesinde, firmalar değişik yönlerden avantaj elde ederken aynı zamanda kendi sektörlerini de daha iyi takip edebilme imkânı bulabilmektedir. Mobil saha satış sistemleri ile sahadaki plasiyerlere direkt satış hizmeti verirken aynı zamanda ekiplerin ne kadar hızlı satış yaptıklarını takip etme imkânı da bulunabilmektedir. Bu yöntem ile firmadaki tüm satış ekiplerinin maksimum bir verimlilikle çalışmasına olanak sağlanmakta ve işletmenin verimliliğini çok daha yüksek bir düzeye çıkarmak mümkün olabilmektedir.

Saha Satış Sistemi Firmalara Ne Gibi Avantajlar Sunuyor?

Saha satış sistemi ile firmalar farklı açılardan avantajlar elde edebilmektedir. Kullanılan sistem firmaların merkezi ile tam bir entegrasyon halinde olduğu için merkez ve çalışanlar arasındaki bilgi aktarımı son derece hızlı bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Bunun yanında telefon ya da mail trafiği de en aza indirilmiş olur. Sistem sayesinde GPRS ve 3G ile saha çalışanları istenilen yerden rahatlıkla iletişim kurabilme imkânı da bulunabilmektedir. Firmalar, saha çalışanlarını takip etme açısından da son derece iyi kazanımlar elde edebilmektedir. Çünkü sistem merkez ile direkt bağlantılı olduğundan firma merkezinden saha çalışanlarının yerini tespit etmek ve hareketlerini izlemek daha kolay şekilde gerçekleşir.

Saha Satış Sistemleri Müşteriye Hangi Avantajları Sunuyor?

Saha satış sistemlerinin yalnızca firma ve personel açısından değil aynı zamanda müşteri açısından da önemli yararları bulunmaktadır. Bu sistem ile firmanın saha elemanları fatura, irsaliye ya da tahsilatları daha hızlı ve yerinde kesebilme imkânı vardır. Bununla birlikte siparişleri daha hızlı bir şekilde alarak şirketin dağıtım bölümüne direkt olarak aktarılabilmektedir. Sahada yapılan tüm işlemler anlık olarak da merkezin sistemlerine düştüğü için her türlü saha işlemi anlık olarak da takip edilebilmektedir. Aynı zamanda ürün ya da para kayıpları da bu sistem ile daha kolay bir şekilde fark edilebilir. Bu sistemler, birçok bakımdan firmalara ve firma çalışanlarına önemli kolaylıklar sağlamaktadır. Saha satış sistemi kullanmak isteyen firmaların, kaliteli ve kapsamlı hizmet veren bir sistemi tercih etmeleri son derece önemlidir. Kaliteli hizmetler ile sistem hızlı bir şekilde firmaya entegre olabilmekte ve firma performansı pozitif bir ivmeye sahip olabilmektedir.

Projelerimiz Hakkında Daha Detaylı Bilgi İçin