Saha Satış Programı ve Konum Takibi

Sahada satış yapan tüm firmalar için kaliteli ve kullanışlı bir saha satış programı kullanmak, firma için hayati bir önem taşır. Çünkü kullanılan bir saha satış programıyla birlikte hem müşteri memnuniyet sağlanırken hem de sahadaki tüm işlemler kontrol altına alınabilmektedir. Esnek bir saha satış programına sahip olmak, satış ve sipariş süreçlerinin çok daha güvenilir ve hızlı bir şekilde gerçekleşmesine olanak tanımaktadır.

Konum takipli saha satış programı, kullanılan LOGO çözümü ile başarılı bir şekilde entegre olmaktadır. Bu entegre, merkez ile sahadaki personelin eş zamanlı olarak çalışmasını sağladığından dolayı, sahadaki plasiyerlerin konumlarını takip etmek de oldukça kolaylaşır.

Konum Takipli Saha Satış Programı Kullanmanın Faydaları

Saha satış programları, iş performansının arttırılması ve sahadaki personelin kontrolü açısından gerek duyulan tüm özellikleri bünyesinde barındıran yazılımlardır. Sahada işlem yaparken en ufak bir aksilik bile işlerin ciddi oranda aksamasına sebep olabilir. Merkez ofis ile plasiyer arasındaki iletişim kopukluğu, plasiyerin sahada iken tam performans göstermemesi ve bu gibi problemlerin önüne geçmek için saha satış yazılımı kullanmak oldukça etkili bir sonuçtur.

Bir plasiyerin konum takibinin yapılması, plasiyerin ziyaret ettiği carilerin adreslerini harita üzerinden anlık olarak işaretlemesini sağlar. Harita üzerinde yapılan bu işaretleme, plasiyerin hangi cariye gidip gitmediği ya da ziyaret ettiği cari ile geçirdiği süreyi de göstermektedir. Bu sayede merkezde bulunan yetkililer, saha satış elemanlarının sorumlu oldukları rut planlarına ne kadar sadık olup olmadığını etkili bir şekilde analiz edebilmektedir. Anında sipariş alabilme, çoklu firma desteği, ödeme ve tahsilat alma gibi birbirinden farklı özelliklerin var olması, yetkililerin tek bir ekrandan hem sahayı hem de merkez ofisi kontrol altında tutabilmelerine olanak tanır.

Konum takibi yapan bir saha satış programı kullanmak, saha satış personelinin de çok daha sistematik bir şekilde çalışabilmesine olanak tanır. Barkosoft tarafından üretilen Otoroute saha satış yazılımı, mobil cihazlar ve el terminalleri ile tam entegre çalıştığı gibi, hem offline hem de online olarak kullanılabilmektedir. Böylelikle internetin çekmediği her noktada bile hiçbir veri kaybı yaşamadan işlem yapmak mümkün olmaktadır.  

Projelerimiz Hakkında Daha Detaylı Bilgi İçin