Saha Satış Sistemi Nedir?

Saha satış sistemi;  sahada daha kolay şekilde sipariş alabileceğiniz, hızlı şekilde fatura kesebileceğiniz ve müşteri bilgilerini daha pratik bir şekilde takip edebileceğiniz bir satış çözümü olarak tanımlanabilir. Bu sistem ile pazarlama aktivitelerinizi daha kolay bir şekilde takip edebileceğiniz gibi siparişlerinizi, faturalarınızı ve tahsilatlarınızı da hızlı şekilde sisteme kaydedebilirsiniz. Firma tarafından verilen saha satış sistemleri hizmeti sayesinde birçok firma sipariş süreçlerini daha hızlı bir şekilde yönetebildiği gibi tüm bu işlemleri hatasız bir şekilde sevkiyatlara yönlendirme imkânı bulabiliyorlar.

Saha Satış Sistemleri Neleri Kapsar?

Saha satış sistemlerinde, akıllı telefon ve tablet ile müşterilerin bakiyelerine daha kolay bir şekilde ulaşma imkânı bulunmaktadır. Aynı zamanda risk ve iletişim bilgilerini de hızlı şekilde görebilme şansı mevcuttur. Sistem kurulumu yaptıktan kısa süre sonra müşteri veri analizlerini daha rahat bir şekilde görebilirken aynı zamanda yeni satış fırsatları ile firmanızın hacmini genişletme şansını da yakalayabilirsiniz. Saha satış sisteminin diğer avantajları arasında araçta fatura kesebilme, saha ortamlarından fatura yazdırabilme, müşterilerin geçmiş dönemlerde yapmış oldukları işlemler, müşteri borç ve alacak takipleri, barkod ile ürün okutma gibi hizmetler yer almaktadır. Bu sistemin çalışma prensipleri son derece kolay olup firma çalışanları kolayca uyum sağlayabilirler.

Saha satış isteminin bu denli yoğun bir şekilde tercih edilmesinin en önemli nedeni hızlı şekilde veri güncellemesinin yapılabilmesidir. Aynı zamanda sahada yapılan tüm çalışmaların anlık olarak sisteme iletilmesi de bu sistemlerin önemli özellikleri arasında bulunmaktadır. Son derece sade ve işlevsel bir arayüze sahip olan bu sistemler, hızlı ve kolay bir kullanım sunuyor. Müşteri bilgilerine anlık olarak erişim özelliğinin bulunması sayesinde firma çalışanları sahada görev esnasında çok hızlı bir şekilde satış işlemi yaparak firma merkezine bilgilendirme işlemi yapabiliyor. Saha satış sistemleri sayesinde kendi sektörünüzde rakiplerinizin bir adım daha önüne geçebilir ve onları çok daha yakından tanıma imkânı bulabilirsiniz. Satış ve pazarlama alanında sizlere önemli bir destek sunacak olan saha satış sistemi hakkında detaylı bilgi almak isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Projelerimiz Hakkında Daha Detaylı Bilgi İçin